Edebiyat Fakültesi

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşümün Sonuçları Anlatıldı

25 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’da Fakültemizin konferans salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Keskin tarafından “Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi Çalışmalarının Sonuçları” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Bu sunuma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Göğebakan, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün, dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Süleyman Efendioğlu, Doç. Dr. Firdes Temizgüney; çok sayıda akademisyen ve idareci katıldı. Fakültemizden övgüyle bahseden Prof. Dr. Atilla Keskin, üniversitemizin bu başarıyı yakalamasında Sosyal Bilimlerin ve Edebiyat Fakültesinin önemli bir misyon üstlendiğini belirterek başta fakülte dekanımız olmak üzere bütün öğretim üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.